ViiiQi- Empowers you
   
Ergonomisk rådgivning

Hur vi sitter, står och går under dagen har betydelse för hur vi mår. Många som sitter framför datorn mycket har någon gång haft ont i nacken, skuldran, armen eller huvudet. Just de områdena är extra utsatta när vi sitter ned och inte klarar av att ha den hållning som är optimal. Står vi mycket är det ofta rygg, höfter, knä och fötter som får lida lite extra.

Vi är byggda för att vara i rörelse och för att röra oss varierat. I dagens samhälle är det ofta få och ensidiga rörelser vi utsätts för. När kroppen efter lång tids felanvändande antagit en hållning som inte är optimal, förändras spelreglerna. Då är det inte bara att försöka "sträcka på sig" för den felaktiga hållningen har förkortat muskler, försvagat muskler, förslappat muskler och spänt muskler så att det helt plötsligt är flera faktorer som måste adresseras för att nå den naturliga optimala hållningen.

ViiiQi kan erbjuda arbetsplatsanalys med förslag till ändringar för att förbättra ergonomin och förebygga smärtor/skador från muskler och leder, föredrag om ergonomi samt indiviuell undersökning med hållningsanalys ufört i datorprogrammet www.clinicbuddy.se där vi finner var vi kan förbättra hållningen/ergonomin. Vid uppföljning kan vi jämföra tidigare bilder med nya.

Ta kontakt för ett kostnadsfritt prisförslag.

magdalena@viiiqi.se

0708-488088

 
Kroppshållning
Stress
Träning
Muskel & ledsmärta
Massage
Fysioterapi/Sjukgymnastik
 
 
   
Mobil : 0708-488088
E-mail : magdalena@viiiqi.se
  Copyrights © ViiiQi 2011. All Rights Reserved. Hem   |   Om ViiiQi   |   Tjänster   |   Frågor   |   Samarbetspartners   |   Kontakt