ViiiQi- Empowers you
   
Träning

Kroppen är byggd för varierade typer av rörelse. I vårat samhälle rör vi oss ofta för lite och ensidigt vilket medför ogynnsam belastning/icke-belastning på kroppen. Vi har då ofta ett behov för att träna i tillägg till det liv vi lever om vi inte är utpräglat aktiva sedan tidigare. Det vi gör är det vi blir duktiga på att göra. Det vi tränar på är det vi blir bra på. Som man så ofta säger "träning gör mäster".

För att förbättra vår fysiska kondition och styrka krävs situationer som ställer krav på ökad maximal hjärtkapacitet och ökad muskelstyrka. Fortsätter vi göra samma saker vi gjort tidigare kommer vi heller inte se någon större förbättring/förändring. Därför är det viktigt att tänka igenom vad det är man vill uppnå och hur mycket man är villig att det ska "kosta" vad gäller tid och pengar. Utifrån det kan man sedan sätta ihop ett program som innehåller de komponenter man finner är viktiga för en. Det är viktigt att försöka hitta träningsformer som passar ens intressen och fysiska förutsättningar. Vi är alla olika och trivs med olika typer av rörelse.

En del har svårt att komma igång och behöver uppiggande träning. Andra är stressade och har svårt att komma ned i varv och har då kanske ett ökat behov för lugnande träning och avspänning. Men det ena utesluter inte det andra, ofta behöver vi en kombination av båda.

Man har i studier sett att träning kan hjälpa mot stress, smärta, sömnbesvär, koncentrationssvårigheter och övervikt.

Vill Ni ha hjälp att hitta rätt typ av träning baserat på Er önskan och fysiska förutsättningar kan ViiiQi hjälpa Er. ViiiQi erbjuder föreläsningar om träning och träningsmekanismer samt, träning i grupp, personlig träning samt individuell rådgivning.

Kontakta ViiiQi per mail: magdalena@viiiqi.se

eller ring

0708-488088

 

 
Kroppshållning
Stress
Träning
Muskel & ledsmärta
Massage
Fysioterapi/Sjukgymnastik
 
 
   
Mobil : 0708-488088
E-mail : magdalena@viiiqi.se
  Copyrights © ViiiQi 2011. All Rights Reserved.

Hem   |   Om ViiiQi   |   Tjänster   |   Frågor   |   Samarbetspartners

   |   Kontakt